Hans 2012 -Hond Moiro -de vuile beroeps autist maar weer ,met zijn achterlijke foto bucket


-Die Beroeps autist maar weer !!!

Die vuile beroeps autist Hans 2012 met kut hond moiro kan zich ook aleen maar daar mee bezig houden . Wat een mongool zeg.

http://s1049.photobucket.com/albums/s397/fauna-monitoring-en-basis-inventarisaties1/fauna-monitoring-en-basis-inventarisaties/

-------

Dit is de gek die alleen maar achter diertjes aan gaat , overal wat die ziet voert die dat in via het internet en krijgt al zijn PC laptop aansluiting op kosten van de belasting betaler.
Ook de brommer of overdekte brommer tegenwoordig word 150 % gesubsidieerd door de overheid zonder ook maar enige bijteling voor de ritjes die hij in zijn eigen vakantietijd naar Denemarken polen en Frankrijk tot zelfs het Spaanse irun maakt . Kost hem dan ook enkel de brandstof en de slijtage van het rijden in de bergen en lange ritten met een brommobiel komen voor de rekening van de belasting betaler.
Het zou mij niks verbazen als die ook vrijstelling heeft van hondenbelasting die vuile hondofiel .
Hij word met werk door de staat dik betaald met niks doen. Een werkloze moet tenminste nog 5 keer per maand solliciteren en echt werk aanvaarden.

Als het geschiktweer loopt hij altijd achter de vlindertjes en libelletjes aan en voer ze daar voor die organisatie weer online in

en is ook knettergek om in het voorjaar al voor 4 uur er uit te gaan voor zijn broedvogel rondjes die hij weer voor een ander organisatie doet en het ook online invoert allemaal.

Tijd dat een virus zijn pc en laptop sloopt, zou ik zeggen, maar dan betaald de staat toch weer een nieuwe.

In de winter scheurt die met dat 45 km kreng waar kolganzen overwinteren en doet niks anders en voert zijn aflezingen in via het laptop voor die organisatie weer.
Een van de elite die door de maatschapij betaald word . Ik stem weer mooi PVV.